Gyebnár Csekka máig jól emlékszik arra, milyen rettegéssel fogott hozzá egy-egy étkezéshez. „Hiába kezdtem el orvosi tanácsra diétázni, már a zöldségféléktől is iszonyatosan fájt a gyomrom. Mindez persze nem volt meglepő számomra, hiszen a családomban szinte mindenkinek volt valami gyomorproblémája. Anyukám és a nagymamám epéjét is műtötték, úgyhogy számítottam rá, hogy bizonyos mértékig én is örökölni fogok valamilyen betegséget, azt azonban nem gondoltam, hogy ilyen korán. Attól rettegtem, mi lesz, ha már semmit sem tudok majd enni…” – mesélte a Storynak a Barátok közt színésznője.
(Fotó: RTL Klub)
Ráadásul az orvosi vizsgálatok nem hoztak semmilyen kézzelfogható eredményt. „A fájdalmak mellett sokszor puffadt a hasam, és egyre rosszabb lett a közérzetem – folytatatta, majd azt is elárulta: a házilag termelt élelmiszerek fogyasztása hozta meg számára a megoldást.