Szórakozás

Ő a Barátok közt új szereplője

Új szereplő érkezik ma a Mátyás Király térre a Morning Show stábtagja, Ponyiczki Anna személyében.

Évek óta dédelgetett álma válik valóra ma este a Class Fm-es Ponyiczki Annának. A vágó a Morning Show indulása óta Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani segítője, aki időnként a háttérember szerepéből kilépve maga is szerepel a műsorban.

“A hallgatók tudják, hogy Balázsék mindig engem kérdeznek, ha a Barátok közt szövevényes szálait akarták kigobozni. Tudják, hogy nagyon szeretem a sorozatot, és ezért az egyik ilyen megszólalásnál megkérdezték, hogy mit szólnék, ha szerepelhetnék benne. Én persze azonnal rávágtam, hogy nagyon örülnék neki. Ezután a fiúk Kalamár Tamással, a Barátok közt producerével is összehoztak, amikor bent volt nálunk egy adásban. Tamás megígérte, hogy elhívnak egy szereplőválogatásra, és végül így is történt” – meséli Ponyiczki Anna.


A castingra tavaly szeptemberben került sor. Bár azt mondták Annának, hogy jól szerepelt a válogatón, csak több mint egy évvel később hívták vissza.

“Kicsit aggódtam, mert azt hittem, hogy már nem fognak keresni, de végül találtak egy hozzám illő karaktert. Behívtak a stúdióba, leszerződtünk, megkaptam a szövegemet és október elején le is forgattuk a két jelenetemet. Óriási élmény volt, mindenki nagy szeretettel fogadott. A Barátok közt stábja is egy olyan nagy család mint mi vagyunk a rádióban, ezért azonnal otthon éreztem magam” – árulta el Anna, aki egy anyukát fog alakítani a sorozatban.

A Morning Show stábtagja ma este debütál majd a Barátok köztben, és bár szerepe még csak egy estére szól, karakterét úgy alkották meg, hogy az bármikor visszaírható legyen.

“Ha kegyes hozzám a sors, akkor a forgatókönyvírók visszaírhatnak még. Semmi pénzért sem hagynám ott a reggeli műsort, de úgy negyedévente szívesen visszatérnék a Barátok köztbe” – tette hozzá viccelődve Anna.

Ponyiczki Anna az egyik jelenetben Gyebnár Csekkával játszik, a színésznővel pedig annyira összebarátkoztak a forgatás alatt, hogy azóta többször is találkoztak már. Ha kíváncsiak, hogy Anna hogyan kavarja fel az állóvizet a Barátok köztben, kapcsoljanak ma este az RTL Klub-ra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik