Szórakozás

Balesetet szenvedtek a magyar tévések

A sztárok sem sérthetetlenek. Többen is pórul jártak ugyanis mostanában. A legtöbben szerencsére megúszták kisebb sérüléssel, ám VV Bécit például műteni kellett.

Jáksó László a lábujját törte el a minap. A Heti hetes sztárja figyelmetlen volt: túlságosan forró vizet engedett a kádba, majd óvatlanul belelépett. A híresség ezután megpróbálta még menteni a menthetőt, kiugrott a vízből, de a hirtelen mozdulattól beütötte a lábujját, amely eltört. A hipochondriájáról is ismert tévés elmondta, bár kicsi volt a sérülése, a kínok kínját állta ki.

Szintén lábujját törte el Gyebnár Csekka. A Barátok közt sztárja a Bermudákon nyaralt, és annyira lenyűgözték a látottak, hogy gondolkodás nélkül a tengerbe rohant. A sorozatszereplő hirtelenségét lábujja bánta, de szerencsére hamar rendbejött a sérülése.

Táncpróba közben érte baj VV Bécit. Az RTL Klub valóságshow-jából megismert híresség ráesett a kezére, amely eltört. Béci nem úszta meg egy gyors gipszeléssel a balesetet, sérülése olyannyira súlyos volt, hogy meg kellett operálni.

Részleges bokaszalag-szakadás tette tönkre a nyaralását Andor Évának. A Tények műsorvezetője rosszul léphetett, így megcsúszott egy lépcsőn, és olyan szerencsétlenül esett, hogy hetekig pihentetnie kellett a lábát, és kénytelen volt bokavédőt  is viselni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik