Szórakozás

Megállíthatatlanul nő Toncsi melle

Lassan olyan formás lesz Bálint Antónia, mint amikor 22 évesen szépségkirálynővé választották. Toncsi úgy belelendült a fogyásba, hogy szinte a felére ment össze, csak a keble van továbbra is növésben.

Elképesztő alakja lett Bálint Antóniának, pedig ősszel még tíz kiló súlyfelesleggel küszködött. “Tíz centivel kisebb lett a derekam a táncpróbáknak köszönhetően, egyszerűen elképesztő, hogy mire képes a tánc. A futópadon úgy éreztem magam, mint egy nyugdíjas elefánt, a tánccal viszont visszanyertem a rugalmasságomat. A partnerem, András pedig végképp örülhet, hogy lefogytam, mert ha szegénynek 65 kilósan ugrálgatok a nyakába, biztosan térdig belesüppedt volna a padlóba” – teszi hozzá nevetve.

(Fotó: RTL Klub)

Toncsi egyébként azt mondja, hogy még mindig van rajta két kiló plusz, de egyáltalán nem elégedetlen az alakjával, látványra ugyanis olyan, mintha a felére fogyott volna – csak a melle, ami folyamatosan növekszik.

“Tizennyolc éves korom óta nő a mellem, anyukám génjeit örököltem. A legutóbbi Playboy-fotózások idején a plasz­tikai sebészek azon vitatkoz­-tak, hogy vajon meg van-e műtve a keblem. Volt, aki esküdött rá, hogy igen, és volt, aki azt mondta, hogy nem, de az biztos, hogy én sosem tetetnék be szilikonbetétet” – mondta a Borsnak Toncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik