Szórakozás

Táncos hozza lázba Bálint Toncsit

Bálint Antónia teljesen kivirult, amióta profi táncos párja, Angyal András nap mint nap alaposan megdolgoztatja.

A sok táncnak köszönhetően Antóniának négy hét alatt nyolc kilótól sikerült megszabadulnia, 65-ről 57 kilóra fogyott, úgyhogy az édesanya lépten-nyomon zsebeli a bókokat. Ennyi elég is neki, férfi most, Andráson kívül szóba sem jöhet nála.

“Jelenleg nem hiányzik egy férfi az életemből. Jelentkezők persze akadnak szép számmal, de egyelőre időm se lenne arra, hogy szerelmes legyek. Sőt nem is szeretném, hogy bárki elterelje a figyelmemet a táncról” – jelentette ki a Blikkben Bálint Antónia, aki azt is elárulta, annak azért nagyon örül, hogy András a közelében van.

És bár mindenki arra kíváncsi, lesz-e több közöttük táncpartneri kapcsolatnál, ilyen hírekkel egyelőre nem tudnak szolgálni. “Naponta több órát töltünk együtt, természetes, hogy kialakul valamilyen kapcsolat. Örülök annak, hogy mellettem van, sokat beszélgetünk egymással, megismerjük egymás életét. Ráadásul, ha segítő férfi kézre van szükségem, akkor is számíthatok rá. De számomra ez most tökéletesen elég. Nem vágyom mélyebb érzelmi kapcsolatra, Andris férfiként most épp annyira van jelen az életemben, amennyire erre szükségem van” – tette hozzá Toncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik