HIRDETÉS
Élet-Stílus

Troll a konyhában: Árpa Attila olyan leírást kerekített az ételének, hogy egy gourmet étterem menüjén is megállta volna a helyét

Fábián Bori / VIASAT3
Fábián Bori / VIASAT3

Ma este folytatódik a VIASAT3-on a Troll a konyhában, melyben Balogh Edina és Árpa Attila is feltűnnek. Az epizód előzetese szerint a két színész közösen készített ételt a stúdióban, amivel kapcsolatban Árpa elmondta, az utolsó mentsváruk az volt, hogy megpróbálják jól eladni a feltálalt fogást.

Ákost [Sárközi Ákos séf – a szerk.] a saját fegyverével próbáltam legyőzni, azaz jobbnak adom el az ételt, mint amilyen valójában

– kacsintott a kamerába a színész, aki valóban mindent beleadott, amikor belefogott a fogás elemeinek ismertetésébe.

Fehérborban, sőt legyünk pontosabbak, anjoui fehérborban redukált rákollóhúsforgáccsal lefedett currys tonhalsteak. Mellette az a kis halom, azt mi úgy hívjuk, hogy szénhidratatouille, mert hogy krumpli és rizottó egyben. Ott van egy habosított szilvabefőtt-brine és redukált kólás-mentás mártás, aminek a habosítására sajnos már nem volt idő

– sorolta Árpa, akinek szavait hallva Sárközi közölte: szerinte nincs olyan étterem, ahol ne akarnának rögtön lecsapni az ételre, megvenni a jogokat és feltenni a fogást az étlapra.

Az említett epizód ma este 19 órakor lesz látható a VIASAT3-on.

Ajánlott videó

0 seconds of 0 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik