Szórakozás

Osvárt Andrea igazi férfira vágyik

A hollywoodi sikereket is elért magyar színésznő az elmúlt tíz évben a karrierjére koncentrált, de most már úgy érzi, eljött az ideje a családalapításnak.

A több mint tíz éve külföldön élő világhírű magyar színésznő, Osvárt Andrea elérkezettnek látja az időt arra, hogy családot alapítson. Van azonban egy bökkenő: még nem találta meg azt a férfit, akivel le tudná élni az életét.

“Nagyon tartózkodó vagyok, mert megérzem azt, ha valaki csak azért akar velem randevúzni, mert híres színésznő vagy csinos nő vagyok. Sokan csak felvágnának velem, ezért elég zárkózott vagyok” – mondta a Reflektornak Osvárt Andrea, aki végre egy igazi férfit szeretne.





“Milyen legyen az a férfi? Szeressen engem, és legyen jelen az életemben fizikailag, lelkileg és testileg. Támogasson és gondoskodjon rólam. Legyen meg az az érzésem, hogy van mellettem egy igazi férfi, mert én ezt nem érzem már régóta… Én a filmiparban nem találkozom az operatőrökön kívül olyan férfiakkal, akik ki tudnak csavarni például egy villanyégőt, ha kiég” – tette hozzá nevetve Andrea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik