Szórakozás

VV Olivér: Enikő biztos a hűségemben

A Villa Vagánya szerint kedvese hisz benne, és jól tudja, semmi oka nincs a féltékenykedésre.

Sebestyén Balázs a riportszobában faggatta Olivért a kihívás előtti utolsó percekben szerda este. A műsorvezető többek között rákérdezett arra is, mi a helyzet vele és Anikóval. A Vagány határozottan állította, hogy Enikő hisz benne, tudja, hogy hűséges marad hozzá, hiszen jól ismeri. Elárulta, mielőtt beköltözött volna a luxusbörtönbe, megígérte a lánynak, hogy mindvégig hűséges marad hozzá, és csak őt szereti. Olivér elmondta, csupán a szeretethiány miatt, fogadja Anikó barátságát, akit egyébként nagyon kedvel, de ennél többet nem érez iránta.

Enikő hosszú hallgatás után Olivér egyik barátján keresztül üzent a ValóVilág késő esti különkiadásában. A férfi elmondta, kizártnak tartja, hogy a 32 éves dublőr átlépné azt a bizonyos határt, és szerelmi kapcsolatba bonyolódna Anikóval. Hozzátette: Enikővel a mai napig szoktak beszélni, és – bár többet nem kívánt elárulni – annyit elmondott, a lány a történtek ellenére köszöni szépen, nagyon jól van.

Mint arról korábban beszámoltunk, Olivér megfogadta barátai és Béci tanácsát, és a szerda esti kihíváson a tánctanárra tette a zöld kendőt. Mivel ez a döntés senkit nem lepett meg, hiszen Olivér többször kimondta, kit fog kihívni, a Vagányra komoly büntetés vár. De hogy pontosan mi, azt egyelőre még nem árulhatta el neki Sebestyén Balázs.

AJÁNLOTT LINKEK:

OLIVÉR BÉCIRE TETTE A ZÖLD KENDŐT (RTL Klub)
Bécivel csap össze Olivér (Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik