Szórakozás

Jerzy tíz kilót hízott a Villában

Kedden kezdetét vette a fitt hét a luxusbörtönben. Kiderült, ki mennyit szedett magára a több mint két és fél hónap alatt.

Az egészséghét keretében zajló verseny végén a győztes csapat jutalma egy szabadtéri program: a villalakók a repülés mellett döntöttek. Az egyik csapat Jerzyből, Gigiből, Szandikából és Alekoszból áll, a másikban pedig Gombi, Béci, Éva, és Anikó szerepel. A Villalakóknak mérlegre kellett állni, így kiderült, hogy Jerzy szedte fel a legtöbb felesleget ittléte alatt, nem kevesebb, mint 10 kilót.

A csapattagok különböző erőnléti feladatokban mérik össze erejüket, ösztönzésükre pedig a Villába látogatott Növényi Norbert, aki tanácsokat adott a lakóknak az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Az edzéseket a valóságshow erőembere, Laci vezényli. Anikónak nem indultak zökkenőmentesen a napi gyakorlatok. A futógépen elfogta a nevetés, de később rákapcsolt és megelőzte Évát. A leglustább Alekosz volt, aki nem is akarta minden erejét beleadni az állapotfelmérésbe, ennek ellenére a legfittebb versenyző, Gombi szintjén szeretett volna belefogni a futásba. Szandika a felülésekkel küzdött. Béci valószínűleg túlterhelte magát, mert rosszul lett és összeesett.

A fárasztó gyakorlatok ellenére a konfliktusok továbbra sem csillapodnak a Villában, ezért egy talk show keretében próbálták rendezni a viszonyokat. A Szandika Show először a férfifalónak kikiáltott Anikót helyezte a középpontba. Az első „támadó” Gombi volt, aki szerint Anikó viselkedése nem családbarát. Béci bár nem ült a vendégek között, a kanapéról addig provokálta Anikót, amíg a lány el nem sírta magát és ki nem rohant az udvarra.

A következő téma Jerzy vitája volt Évával és Anikóval. Szandika megkérdezte, mi az oka annak, hogy ilyen nagy szája lett, mire a Szépfiú azt válaszolta: Éva és Anikó váltotta ki belőle az indulatokat. Gigi és Éva újra egymásnak esett, Jerzy Anikót támadta. Hatalmas üvöltésbe csapott át a vita Éva és Gigi között, Szandika nem mindig jutott szóhoz, és a konfliktus végére ezután sem került pont.

A Törtető számít arra, hogy ő lesz a következő kiválaszott, ezért már most gondolkodik rajta, ki legyen a párbaj-ellenfele. Alekosz szerint Jerzyvel szemben abszolút esélyes, Gigivel viszont Éva nem akar szembe menni, ezért arra kérte az Okostojást, ne a táncoslányra tegye a jelét, mert fél, hogy őt vinné ki magával a stúdióba.

AJÁNLOTT LINKEK:

MÁR KIHÍVÁSRA KÉSZÜL A JELEKRE SZÁMÍTÓ ÉVA (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik