Szórakozás

Alekosz: Éva veszélyes smink nélkül, Gigi szőrös

Az Okostojás szerint a női valóságshow-hősök közül egy sem való címlapra.

A Villalányok szépségére az egyik hazai férfi magazin is felfigyelt. A CKM stábja ezért csütörtök reggel a luxusbörtönbe látogatott, hogy egy profi sminkes, fodrász és fotós segítségével erotikus képeket készítsen a bombázókról.

A várt hatás azonban elmaradt, egyik lány sem tört ki önfeledt örömujjongásban. Anikó rögtön nekiállt felüléseket végezni, Szandika pedig kiborult, hogy ő nem akar kamera elé állni, mert ahhoz túl kövér. Éva sem volt teljesen megelégedve az alakjával, a hírnek egyedül csak Jerzy örült, aki alig várta, hogy lenge öltözékben lássa szíve választottját, Gigit.

Alekosz ezúttal is hozta a tőle már jól megszokott stílusát, és nem fogta vissza magát. Szerinte ugyanis egyik lány sem alkalmas arra, hogy egy ilyen színvonalú fotókon megállja a helyét. „Például Évának nagyon ronda a lába, elhanyagolja a körmeit, ha nincs rajta smink, akkor veszélyes az arca. A Giginek nagyon vastag a combja, kicsi a melle és szőrös mindene. Anikónak kicsit görbécske a háta. Hát a Szandika…” – fejtette ki véleményét a Villa csődöre.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alekosz leszólta a Villalányokat (RTL Klub)
OLIVÉR: ALEKOSZ, ITT CSAK NEKED HIÁNYOZNÉK (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik