Szórakozás

Zimány Linda megtörte a csendet

Először vallott Dzsudzsák Balázshoz fűződő érzéseiről a szőke modell.

Az ország legsikeresebb sztárfocistája és a lassan diplomázó modell kapcsolatáról már régóta beszélnek. De Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs mindig hárította a kapcsolatukra vonatkozó kérdéseket. A modell most megtörte a csendet, és a Fókusznak elmesélte, hogyan jöttek össze, és hogyan tartják nagy lángon határokon átívelő szerelmüket.

Linda, akit már láttuk Kefír, SP, Zentai Márk és a pókermilliomos, Kaló Dénes oldalán is elárulta, évek óta ismeri Dzsudzsák Balázst, de eddig csupán köszönőviszonyban voltak egymással. Miután azonban véget ért a kapcsolata a sikeres pókeres brókerrel, egyre többet találkozott a PSV Eindhoven fenegyerekével, és végül úgy döntöttek, megpróbálják együtt. Az eltelt idő pedig egyelőre őket igazolja, Linda elárulta: egész jól kijönnek egymással.

A bulvárvilág üdvöskéjének még a távkapcsolat sem szegte kedvét, hiszen repülővel Hollandia csak egy ugrás. A szőke bombázó, amikor csak teheti, meglátogatja légiós kedvesét, de van úgy, hogy a sztárfocista ugrik haza egy napra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szövevényes szerelmi szál Linda életében (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik