Szórakozás

Celebtitkok: bevallották, mi az ára megjelenésüknek

Mindig tökéletesek és mindig gyönyörűek, de mennyibe kerül ez nekik?

Havonta mennyit költenek magyar hírességek öltözködésre, arc és testápolásra? Debreczeni Zita, Zimány Linda és Ernyey Béla is elárulta a Fókusznak a fürdőszobatitkát.

Debreczeni Zita képtelen ellenállni a sapkáknak és sálaknak. A modellből fotóssá avanzsált lány odafigyel külsejére, legyen szó ruháról, kiegészítőről vagy szépségápolásról. Ismert ember, akitől mindenki elvárja, hogy ha az utcára lép, úgy nézzen ki, mintha a divatlapból lépett volna ki.

Zita ennek ellenére havonta egyszer bővíti ruhatárát, de akkor törekszik a minőségre, és csak olyat vesz meg, amit biztosan hordani fog később is. Zimány Lindához hasonlóan állítja, nem költ feltűnően sokat szépsége ápolására. Természetesen nem ellensége a krémeknek, de azokat is inkább otthon kenegeti magára, órákat képes bíbelődni arc-, és hajpakolásokkal. Kozmetikushoz kéthetente jár, ez alkalmanként körülbelül 3000 forintjába kerül. Szoláriumban szintén havi kétszer kényezteti magát, ezért sem fizet egetverő összeget, 2500 forintja bánja a mesterséges napfürdőt.

Zimány Linda sem költ milliókat magára, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy reklámarcként alig kell valamiért kinyitnia a pénztárcáját. Állítása szerint életében nem fizetett még kozmetikusnak, körmösnek vagy fodrásznak, csupán az alapvető szépségápolási termékeket kell önerőből finanszíroznia, ez pedig alig kerül többe havonta 10-15 ezer forintnál. Linda a legtöbb időt a konditeremben tölti, heti háromszor-négyszer biztosan edz, fizetni egyébként ezért sem szokott.

Ernyey Béla elegáns ruhatára a katonás rendben tartott zoknikkal együtt kifinomult ízlésről és rendszeretetről árulkodik. Az örökifjú színész a genetikára és a sportos, harmonikus életmódra esküszik. Béla nem árulta el a pontos összeget, amit havonta magára fordít, de annyi kiderült, hogy nem szórja két kézzel a pénzt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Celebjeink fürdőszoba titkai (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik