Szórakozás

Eddig tartott VV Olivér drámája

A Villa egykori Vagánya most már bízik szerelmében, és nem hisz az aljas pletykáknak.

Ismét szent a béke Olivér és Enikő között. A 32 éves dublőr nemrég Facebook-üzenőfalán osztotta meg a döbbenetes hírt: szerelme megcsalta és szakított vele. Olivér hétvégén arról kapott híreket, hogy amíg ő a Villában vágyakozott Enikő után, a lány engedett egy udvarlónak és megcsalta őt. Az egyetemista lány rögtön cáfolt, azt mondta, hűséges volt Olivérhez, és csupán rosszindulatú pletyka az egész. A páros később a Fókusz kamerái előtt ismerte be, bár nagyon szeretik egymást és a mai napig szerelmesek, válságba jutott a kapcsolatuk. Amióta ugyanis a ValóVilág egykori fenegyereke kijött a Villából, rengeteg negatív hatás érte őket, nem találtak nyugalmat, és egy perc magánéletük nem volt. A hirtelen jött ismertség és médiaérdeklődés tette tönkre a kapcsolatukat.

A viharos szakítás azonban már a múlté: Olivér és Enikő között ismét minden a legnagyobb a rendben, megbeszélték a dolgokat, és már túl vannak a nehezén. A 32 éves valóságshow-hős a Bors című napilapnak elárulta, bízik kedvesében, és már nem gondolja azt, hogy a lány megcsalta őt. A nagy békülést egymás karjaiban ünnepelték meg, és olyannyira egymásra találtak, hogy napokig ki sem szálltak az ágyból.

A lap munkatársa is éppen egyik intim együttlétük alatt érte utol a szerelmeseket. Olivér nem szeretett volna a magánéletéről mesélni, mint mondta, ez csak rájuk tartozik a továbbiakban, de annyit mosolyogva elárult, azért nem tudta felvenni reggel a telefont, mert nem volt szabad keze.

AJÁNLOTT LINKEK:

Maratoni szexszel békültek Olivérék (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik