Szórakozás

Vége a füstölésnek a ValóVillában?

Az a játékos, aki leteszi a cigarettát, az RTL Klub dohányzás ellenes kampányának arca lehet.

A csütörtöki összefoglalóban Szandika (majdnem) kizárása mellett egyéb események is borzolták a kedélyeket. Olivér ugyanis ismét tett arról, hogy egy perc nyugtuk se legyen a Villában. Előző esti csínytevései reggelre hozták meg eredményüket. Laci teljesen kiakadt a tolltartójából kifolyó tojás láttán, össze is kente vele az összes padot, hogy mindenki bűnhődjön, mivel nem tudta, hogy ki tette ezt vele. Éva sem türtőztette magát, a tőle megszokott stílusban őrjöngött és szitkozódott, mikor meglátta a paprikakrémmel összekent matematika füzetét.

A villalakók számára az irodalomóra jelentett egy kis megnyugvást. Laci méály átéléssel szavalta el József Attila Mama című versét, aminek hatására Gombinak ismét előtörtek az érzelmei, és újabb hullámvölgybe került.

Mivel a valóságshow-hősök hihetetlen sokat dohányoznak – a leszokáshoz pedig mindenkinek kell egy kis segítség – az RTL Klub felajánlotta a villalakóknak, hogy aki a legtovább bírja cigi nélkül, az lehet a csatorna dohányzás ellenes kampányának arca. A versenyben Béci, Éva, Jerzy, Olivér és Szandika vesznek részt.

AJÁNLOTT LINKEK:

SZANDIKA KAPOTT EGY UTOLSÓ ESÉLYT (RTL Klub)
Szandikát Sándor mentette meg a kizárástól (Hír24)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik