Szórakozás

Alekosz ágyba vitte Veronikát

A "virslis" lány majd kicsattant a boldogságtól. A kérdés már csak az volt, legyen-e szex...

Alekosz ismét randira hívta menyasszonyjelöltjeit: most azonban egyszerre két lánnyal, Veronikával és Andreávalindult útnak a magyar tengerre, vagyis a Balatonra. Miközben a két lány retro-túrára indult a hellénnel, a Villába két vendég érkezett, Olivér és Éva. A két edzett valóságshow-hős hódítási tanácsokat adott a luxusbörtönben maradt párosnak és a lányok érzéseire is kíváncsiak voltak.



A camping-biciklis, lángosfalós nosztalgiatúra nagyszerűen sikerült, a lányok egyszer és mindenkorra elfeledtették Alekosszal sikertelen balaton-parti csajozási kísérleteit, ám ez a nap sem múlhatott el rivalizálás nélkül: a két lánynak természetesen sikerült összebalhéznia a görögön.



Amíg Alekosz a magyar tenger partján múlatta az időt két választottjával, addig az otthon maradt Barbarára és Magdira újabb élmény várt. Megérkezett ugyanis a Villába a leendő anyós, Vája. A három hölgy igazi csajos beszélgetés keretében elemezgette, milyen lenne a jövőbeli közös élet. Egy biztos: Vája azonnal belopta a csajok szívébe magát.

Drámaian folytatódott Veronika és Andrea randevúja: a randi ugyanis nem pusztán egyszerű találka volt, Alekosz a nap végén ismét fontos döntést hozott. Az egyik lányt olyan kiváltságban részesítette, mint eddig senkit. A körülrajongott görög úgy érezte, itt az ideje, hogy két randipartnere közül egyik vele töltse az éjszakát. Alekosz ágyastársa Veronika lett, a lány majd kicsattant a boldogságtól, hogy a hellén rávoksolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik