Szórakozás

Egymillióba került VV Jerzy második helye

A barátok és a család nem sajnálták a pénzt Alekoszra és Jerzyre; Éva édesanyja azonban nem tudott SMS-t küldeni lányára.

A ValóVilág nemcsak a játékosokat, de a családokat is teljesen kifárasztotta, leterhelte. A 165 nap alatt teljesen új életük lett, és 180 fokos fordulatot vett körülöttük minden. Anyagi értelemben is sok ráfordítással tudtak eljutni a vasárnap esti párbajig.

“Sógora áldozta a legtöbbet Jerzyre, hiszen ő amellett, hogy számtalan üzenetet küldött a párbajok alatt, az utóbbi időben testőröket is fogadott maga mellé, ha megjelent az RTL Klubban. Ez esetenként nagyjából 20 ezer forint költséget rótt rá, ezért úgy számolom, körülbelül 600 ezer forintot költött. Mi pedig a barátokkal biztosan áldoztunk még egyszer ennyit összességében, így a végösszeg meghaladja az egymillió forintot” – árulta el az Új Ásznak Ádám, azaz Mr. D., Jerzy legjobb barátja.

Alekoszék ennyire pontos kimutatást nem vezettek arról, hogy mekkora az az összeg, amivel megterhelte a családi kasszát fiuk valóvilágos kalandja.

“Az utazgatások és a néhány SMS, amit egy-egy izgalmasabb párbaj alatt küldtünk, több tízezres nagyságrendet tesznek ki. Ugyanakkor ha nem is a mi kiadásunknak számít, de tény, hogy Alekosz hathavi munkabére is kiesett a beköltözése óta. Azonban nincs okunk panaszra, annak ellenére, hogy máról holnapra él a család. Biztosak vagyunk abban, hogy a befektetett összeg megtérül” – nyilatkozta reménykedve Vája asszony még a vasárnap esti döntő előtt.

Éva családja az elmúlt időszakban rendkívül nehéz anyagi helyzetbe került, hiszen svájcifrank-alapú hitelt vettek fel a házukra, amit már így sem tudnak fizetni. Éppen ezért Baukóné a párbaj alatt sem tudott küldeni SMS-t lányára.

“Nem azért nem jártam a párbajokra, mert nem szeretem a lányomat, hanem mert egyszerűen nem bírja el a pénztárcánk az alkalmankénti legalább hétezer forintos vonatjegyet. SMS-t sem küldtem, hiszen a pénzünk a számlákra sem elég. Éva nagymamája és testvére, Katalin küldték az üzeneteket párbajonként 10-10 ezer forint értékben, és mivel a lányom volt kint legtöbbször, így könnyen össze lehet számolni, hogy a fináléval együtt csak ők 100 ezer forintot költöttek szavazásra” – mesélte VV Éva édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik