Belföld

Hétre emelkedett a biharkeresztesi áldozatok száma

Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit a hétfő hajnali biharkeresztesi frontális karambol után szállítottak a debreceni Kenézy kórházba - közölte Szentgyörgyi János, a kórház szóvivője. A tragédiának az eddig nem azonosított férfi a hetedik halálos áldozata.

A szóvivő elmondása szerint a 35 év körüli férfit hajnalban súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a debreceni Kenézy kórházba. A férfinak több különböző életveszélyes sérülése is volt, azonnal sorozatműtétet hajtottak végre rajta, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére is életét vesztette.
Szintén a Kenézy kórházba szállították Berettyóújfaluról a tragédia másik súlyos, de nem életveszélyes sérültjét.

A 62 éves román nőnek nyílt combcsont- és lábszártörése, valamint lábfejtörése volt, az ő állapotát műtétekkel stabilizálni tudták – mondta Szentgyörgyi János.

A súlyos baleset hétfő hajnalban történt a 42-es főúton Biharkeresztes és Ártánd között, egy mikrobusz és egy kamion frontálisan ütközött össze. A karambolban a román rendszámú kamion sofőrje, a moldovai kisbusz vezetője és négy utasa a helyszínen életét vesztette, az ötödik utasa pedig a debreceni kórházban halt bele sérüléseibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik