Belföld

Ismeretlen férfi holttestet találtak Miskolcon, „Giza” feliratú tetoválás volt a karján

police.hu
police.hu

Ismeretlen férfi holttestet találtak október elsején, Miskolcon, a Kisavas Alsósoron, egy bokros, fás területen. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a holttest azonosításához.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján egy átlagos testalkatú, 30 és 40 év közötti férfi holtteste került elő. A férfi 165 centiméter volt, és 65–70 kiló volt a súlya.

A férfi rövid, barna hajú, borostás, ovális arcú, ritka szemöldökű, előreugró homlokú, illetve kék szemű volt. A bal felkaron egy nonfiguratív, fekete színű tetoválás, „Giza” felirattal látható. A holttest kezén egy ezüstszínű karikagyűrű volt, melyen szőlőfürtszimbólum és 040-es sorszám észlelhető.

– közölte a rendőrség.

Hozzátették, a férfi Heavy Tools márkájú, XXL -es, fekete és narancssárga színű mellényt, Smoke márkajelzésű, fekete és kék színű, angol címerrel ellátott, cipzáras pulóvert, egy Adidas fekete nadrágot, 40,5 méretű, Nike fekete sportcipőt viselt.

A miskolci rendőrök azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ismeretlen férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik