Szórakozás

Alekosz: barátok maradunk Veronikával

Újabb féltékenységi jelenettel, sértődéssel és civakodással folytatódott a VV4 győztes és menyasszonya álomvakációja Kos szigetén.

Féltékenykedés, szakítása és kibékülés menetrend szerint – ez Alekosz előnászútja. Veronikával hol kényeztették, hol bosszantották egymást, miközben egyre inkább felfedezték a másikat.

Az első néhány napon még minden meglehetősen idilli volt: az első megmártózás a tengerben, utána szenvedélyes csók a homokban. Fürdőruha bemutató a kisportolt testeken, majd felhőtlen birkózás a medencében.

Az Okostojásból azonban idővel kibújt a kisördög, két nap után elkezdte piszkálni Veronikát, nem tudta megállni, hogy ne tegyen csípős megjegyzéseket a „virslis” lány alakjára. A beszólásnak meg lett a következménye, este Veronika idegen görög férfiak társaságában fényképezkedett és flörtölt.

A fiatal pár között a mosolyszünet tartósnak bizonyult. Alekosz nehezen tette túl magát a sérelmein, hazatérve nem csak álomnyaralásuk, kapcsolatuk is véget ért, és megbeszélték, hogy a jövőben inkább barátok maradnak.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik