Élet-Stílus

„Kár lenne érte” – Peter Šrámek szerint Kasza Tibinek nem kéne felhagynia az énekléssel

TV2
TV2
A Sztárban sztár All Starsban énekeltek duettet.

Szombaton győztest hirdettek a Sztárban sztár All Starsban: Peter Šrámek lett az elmúlt tíz évad legsokoldalúbb előadója. A hétfői Mokka vendégeként az énekes elmondta, lassan kezdi felfogni, hogy ő nyert, de kellett egy kis idő, hogy magához tudjon térni. Úgy gondolta, hogy mivel Gubik Petra többször volt napi győztes, a döntőben is ő fog diadalmaskodni.

„Én mindig is tudtam, hogy a rajongói táborom nagyon-nagyon erős, de most bebizonyították, hogy hatalmas. Tudod, milyen jó reggel úgy felkelni, hogy ennyi ember szeret engem? Ez hihetetlen” – fogalmazott Šrámek, aki elmondása szerint egyetlen negatív kommentet sem olvasott magáról vagy a teljesítményéről, úgy vette észre, hogy a nézők ugyanúgy ünnepelték az ő győzelmét, mint ahogy Gubikénak örültek volna.

A fináléban Kasza Tibi volt a duettpartnere, a közös élményről így mesélt a reggeli műsorban:

Tibi profi ember. Nagyon kedves volt az egész adás alatt, várt hátul, kíváncsi volt, érdeklődött. Én a Tibit nagyon szeretem, profi énekes, olyan hangja van! Mindenki mondja neki, hogy ne hagyja abba az éneklést, mert most abba akarja hagyni, de ne csinálja, mert kár lenne érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik