Élet-Stílus

Az RTL bejelentette, helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox szuperdöntőjében

Hargitay Olivér / 24.hu
Hargitay Olivér / 24.hu
Az egykori teniszcsillag egészségi állapota jelenleg nem engedi, hogy ringbe lépjen.

A Sztárbox hatodik versenynapján Noszály Sándor került ki győztesként a Pulai Imre ellen vívott meccsén. Így ő került be a férfi nehézsúly-mezőny szuperdöntőjébe, ahol a hetedik versenynap eredményei alapján Mészáros András lett volna az ellenfele, aki Lmen Pralát győzte le az elődöntőben.

A bokszműsor készítőinek azonban nemrég újra kellett gondolniuk a férfi nehézsúlymezőny döntőjét, Noszály Sándor testvére ugyanis közleményben tudatta, hogy öccse egészségi állapota jelenleg nem teszi lehetővé, hogy ringbe lépjen. Noszály Andrea írásában egyúttal az egykori teniszcsillag szokatlan és zavaros viselkedésére is magyarázatot adott, melyet az elmúlt időszakban tanúsított. Mint kiderült,

Noszály Sándor szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges.

A bejelentést követően az RTL mielőbbi felépülést kívánt Noszály Sándornak, a téma érzékenysége miatt pedig jelezték, hogy arról később adnak majd tájékoztatást, a történtek fényében miként bonyolítják majd le a férfi nehézsúlymezőny szuperdöntőjét.

A Sztárbox legutóbbi, 8. versenynapját a bejelentéssel indították: Kovács Kokó István az adásban elmondta, hogy

a versenyprotokoll szerint a szintén döntőbe jutott versenyző, Mészáros András a nehézsúly bajnoka,

amelynek övét a Szuperdöntő napján, ünnepélyes eredményhirdetés keretében kapja majd meg.

A november 3-i finálé meccsei így alakulnak:

  • Női pehelysúlyban: LolaSchóbert Lara;
  • női könnyűsúlyban: Sápi ViviHódi Pamela;
  • férfi könnyűsúlyban: Sárközi ÁkosVarga Viktor;
  • férfi középsúlyban: Törőcsik DaniTorghelle Sándor.
Kapcsolódó
Előbb a Nagy Őt kereste, majd a spiritualitás szerelmese lett – így vált méltatlan sorsú bulvárszereplővé Noszály Sándor
Noszály Sándor sosem távolodott el teljesen a teniszpályától, de az elmúlt húsz évben a bulvárvilágban is mélyen megmerítkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik