Élet-Stílus

Testvére közleményt adott ki Noszály Sándor állapotáról, az egykori teniszcsillag nem lép ringbe a Sztárbox szuperdöntőjében

Sallak Dóra / RTL
Sallak Dóra / RTL
Noszály Andrea közleményéből kiderült: az egykori teniszező szakorvosok irányításával elkezdte a kezelést, amely a bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges.

A héten a 24.hu-n is többször írtunk Noszály Sándor napokban tanúsított szokatlan, zavart viselkedéséről, illetve azon különös tartalmakról, melyeket a közösségi oldalán osztott meg.

Noszály Sándor testvére, Noszály Andrea nemrég nyilatkozatot adott ki az egykori teniszcsillag valós állapotáról, melyet a story.hu-hoz juttattak el a barátok.

Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat

– zárta sorait Noszály Andrea.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik