Élet-Stílus

Magánrepülővel kell közlekednie, akkora a feneke – állítja a modell

Azt mondja, nem ő tehet róla.

Gracie Bon „tökéletesnek” nevezi magát, szereti a „hurkáit, a narancsbőrét és striáit” mutogatni – nyilatkozta korábban. Közben viszont komoly nehézségeket okoz neki, hogy átférjen ajtókon, folyosókon, és a repülőgépek ülései is kicsire vannak szabva a fenekéhez képest, mondja a Mirror beszámolója szerint a 27 éves panamai modell.

Két-három ülést is le kell foglalnia, hogy elférjen.

Nem az én hibám, hogy ekkora a fenekem.

Megpróbálta a repülőgépek első osztályát is, de ott is ezzel a problémával volt kénytelen szembesülni.

Szerinte a légitársaságoknak nagyobb üléseket kéne biztosítania, ezzel a véleménnyel, fenék ide vagy oda, sokan osztoznak. Kampányba is kezdett ezért, de nem járt sikerrel, állítólag ki is tiltották egyes légitársaságok a járataikról. Azt mondja, így az egyetlen megoldás az maradt, hogy magánrepülőkkel közlekedjen.

A magángépen a kedvence a mosdó, bár úgy gondolja, a vécécsésze lehet, itt is kicsi neki – állítja az egyik legújabb videójában az Instagramon, ahol több mint 9 millióan követik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GRACIE BON (@graciebon) által megosztott bejegyzés

Néhány kommentelő azért megkérdőjelezi, hogy a fenékmérete nem az ő hibája lenne. Noha Bon tagadja, hogy kés alá feküdt volna, sokan úgy vélik, különböző beavatkozásoknak alávetette már magát, így fenék- és mellplasztikán, szájfeltöltésen, botoxon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik