Szórakozás

A plus size modell szerint a repülők üléseit kellene nagyobbítani, mert ő nem fog változtatni az alkatán

A hozzászólók nem értenek vele egyet.

A repülőgépek ülései nem éppen a legkényelmesebb ülőalkalmatosságok, erre szinte mindenki panaszkodik, aki valaha repülőn utazott. A 26 éves Gracie Bon petíciót akar indítani azért, hogy a légitársaságok változtassanak ezen.

Instagram-videóiban bemutatja, hogy sem az első osztályon található ülőhely, sem a turistaosztály két ülése nem megfelelő a különleges alkatának. 2024 van, a testalkatok változnak, csináljanak nagyobb üléseket – követeli a modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GRACIE BON (@graciebon) által megosztott bejegyzés

A videó leírásában pedig arra kéri a hozzászólókat, valódi megoldásokat, ne ocsmány kommenteket hagyjanak neki, miután egy korábbi hasonló tartalmú videója után nagyon sok visszataszító véleményt fogalmaztak meg. Ott az első osztály ülését mutatta meg, ami nem volt megfelelő neki, mire azt a választ kapta valakitől,

A te hibád, vegyél két helyet és lépj tovább.

A második videóban bemutatta, hogy ez sem optimális megoldás.

A repülőgépek túl kicsik a nagy embereknek. 2024 van, a testalkatok változnak, a repülőgépeknek is kéne. Nem veszítem el a fenekem csak azért, hogy elférjek egy repülőn, szóval adjanak más megoldást vagy növeljék meg az üléseket

– mondja a modell, aki szerint nem az ő hibája, hogy nagy a feneke. „Ez egy petíció a légitársaságoknak, hogy a nagy nők, mint én, repülhessünk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GRACIE BON (@graciebon) által megosztott bejegyzés

A kommentelők azonban nem nagyon értik a problémáját, a Mirror szerint van, aki azt hozza fel, ő műtette meg magát, hogy ekkora hátsója legyen, akkor pedig ne panaszkodjon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik