Szórakozás

Az X-Faktorban tért vissza Radics János, aki korábban több tehetségkutatóban is megfordult már

RTL
RTL
Édesapja halála után évekig nem énekelt.

Az X-Faktor legutóbbi válogatóján a 25 éves Radics János is bemutatkozott a nézőknek, aki sokaknak ismerős lehetett: az énekes korábban a TV2 Az ének iskolája és a Sztárban sztár meg egy kicsi című műsorait is megjárta – szúrta ki a Blikk.

Mint mondta, a bátyja, aki régebb óta énekel vette rá 14 éves korában, hogy próbáljon szerencsét Az ének iskolájában, ott derült ki, hogy van tehetsége. Néhány évvel ezelőtt azonban tragédia történt az életében, ami miatt hosszú időre félretette az éneklést. 2020. decemberében daganatos megbetegedést diagnosztizáltak édesapjánál, aki végül elveszítette a küzdelmet a rák ellen.

Édesapámmal nem csak egy ilyen apa-fiú kapcsolatunk volt, hanem mint egy legjobb barát állt mellettem. Az ő elvesztése megtörte a kis lelkemet, illetve az éneklést sem szerettem volna tovább csinálni, mert egyszerűen nem volt meg az a hajtóerő utána, hogy csináljam

osztotta meg az RTL kamerái előtt Radics, akit most a legjobb barátja nevezett be az X-Faktorba. Saját bevallása szerint a családja és a barátai nyomása is szükséges volt ahhoz, hogy ismét visszatérjen az énekléshez.

A versenyző (aki Gáspár Lacinak ismerős is volt a képernyőről) Pápai Joci Az én apám című dalával lépett színpadra, végül négy igennel juttatta tovább a zsűri.

A válogatón egy 89 éves versenyző is színpadra lépett, ő régen elhunyt szülei emléke előtt szeretett volna tisztelegni a produkciójával.

Kapcsolódó
Egy 89 éves versenyző is szerencsét próbált az X-Faktor színpadán, odavolt érte a közönség
Régen elhunyt szüleinek szeretett volna emléket állítani az előadásával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik