Tech

Jogtiszta szoftver töredék áron: íme a kiskapu, amivel tízezreket spórolhatsz

SzoftverPremium
SzoftverPremium
Magyarországon nagy hagyománya van a szürkén beszerzett, feltört szoftverek használatának, pedig nem csak az etika, de saját jól felfogott érdekünk is a megbízható források mellett szól. Míg a pult alól beszerzett megoldások komoly veszélynek teszik ki a számítógépünket és végső soron a pénztárcánkat, addig egy jogtiszta szoftverkulcs esetén sem vírustól, sem adatlopástól nem kell tartani. Ráadásul a legális és biztonságos megoldás ma már olcsóbb, mint gondolnád – köszönhetően egy alig ismert lehetőségnek és a cikk végén található kuponkódnak!

Legális kiskapu a szoftverlicenc vásárlásban

A drága, több tízezer forintos eredeti szoftverek sokak kedvét veszik el a jogtiszta termékek vásárlásától, pedig létezik egy olyan, teljesen legális lehetőség, amivel töredékáron juthatsz hozzá eredeti szoftverkulcsokhoz. Ezek az úgynevezett gyártói szoftverlicencek, amik a kereskedelmi változatoknál jóval olcsóbban érhetők el, mégis eredeti, megbíztató, hivatalos termékek.

A gyártói szoftverlicencek ugyanis a nagyvállalatok fel nem használt, hivatalos helyről vásárolt kulcsai, amin a veszteség csökkentése érdekében igyekeznek túladni. Ennek köszönhetően a termék pontosan ugyanazt tudja, mint a kereskedelmi változat, viszont a másodértékesítési modellnek köszönhetően jelentősen kedvezőbb áron vásárolható meg.

SzoftverPremium

Gyártói licence: olcsó hús vagy mindenki számára előnyös megoldás?

Ezen a ponton joggal merül fel a kérdés: tényleg biztonságos a másodértékesítés, ha használt szoftverlicencet vásárolunk? Az egyik legnagyobb magyar szereplőnek számító SzoftverPremium.hu szakértője azonban eloszlatja ezt a tévhitet. A gyakorlatban ugyanis a másodértékesítésből származó vállalati szoftverlicencek bár outlet áron kerülnek a piacra, még soha nem voltak aktiválva. A modell nagyon egyszerű:

  1. A Microsoft nagy mennyiségben értékesít szoftverkulcsokat olyan cégeknek, mint a számítógép forgalmazók vagy más, számítógépek tízezreit üzemeltető nagyvállalatok.
  2. Ezek a cégek nem feltétlenül használják fel mindig az összes ilyen módon megvett licenszet.
  3. A fel nem használt licenceket csökkentett áron adják tovább, hogy csökkentsék a veszteségüket.

Az eltérő értékesítési lánc ellenére tehát ezek a termékek biztonságosságukban megegyeznek a gyártóktól közvetlenül megvásárolható licenszekkel, és a jogi hátterük is ugyanolyan legális, mint a kereskedelmi verzióké.

SzoftverPremium

Válassz hiteles forrást az adok-veszek csoportok helyett

Amikor szoftverkulcs (vagy bármilyen más digitális termék) vásárlása mellett döntesz, a legfontosabb, hogy megtaláld azokat a hiteles forrásokat, megbízható kereskedőket, akik a fentebb ismertetett modell alapján működnek. Ilyen a már említett SzoftverPremium, ami 2023-ban elnyerte a Kiemelten Megbízható Vállalkozás címet, a webshop mögött álló Dexty Tech Zrt. pedig a Dun & Bradstreet szigorú minősítési rendszere alapján azon kevés magyarországi vállalkozások közé tartozik, melyekkel az üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár, azaz a Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé tartozik.

SzoftverPremium

Szoftverkulcs vásárlás töredék áron: akár tízezreket spórolhatsz

Ha megnézzük, mit jelent ez a kedvező értékesítési modell a gyakorlatban, igen meglepő számokat láthatunk. Az alapáron is jó ajánlatokhoz képest sokszor jelentős kedvezménnyel érhetők el a legkeresettebb Microsoft termékek a már említett oldalon:

Windows 11 Professional – 9.990 Ft

Windows 11 Home – 9.990 Ft

Windows 10 Professional – 9.990 Ft

Windows 10 Home – 9.990 Ft

Office 2021 Professional Plus – 18.990 Ft

Office 2019 Professional Plus – 18.990 Ft

Windows Server licenszek – 99.990 Ft-tól

Microsoft Project licenszek – 27.990 Ft-tól

Microsoft Visio licenszek – 27.990 Ft-tól

SzoftverPremium

Aktiváld Microsoft termékeidet extra kedvezménnyel!

Amennyiben te is az ár miatt hezitáltál eddig, és fordultál inkább a nem hivatalos források felé, akkor most van itt a remek alkalom, hogy kifehérítsd szoftvereidet, hiszen olvasóinknak egy extra akciót is kínál a SzoftverPremium.hu. A “SZP1024HU” kuponkód használatával további 10% kedvezmény jár a fenti árakból, így akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a szoftverek nagy részét! Ha pedig az árakat látva a teljes informatikai frissítés mellet döntesz, akkor nézd meg a csomagajánlatokat is, amikre szintén érvényes a 10%-os kuponkód.

SzoftverPremium

Felesleges kockázatok vállalása helyett válassz jogtiszta, hiteles forrásból származó szoftverlicenceket és tudd biztonságban adataidat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik