Élet-Stílus

Gáspár Beát tavasszal megműtötték, el kellett távolítani a méhét

Super TV2
Super TV2
Nagyon beteg volt, de nem volt kérdés számára, hogy fel fog épülni.

Gáspár Bea volt a TV2 Titkok Ramónával legutóbbi adásának vendége. Gáspár Győző felesége a műsorban elmondta, hogy nem szereti túl komolyan venni a dolgokat és ez a hozzáállás a nehéz időszakokon is átsegíti őt. Elárulta, néhány hónappal ezelőtt volt egy betegsége, meg is műtötték.

„A betegségem által rájöttem arra, hogy jól tettem, hogy nem veszek komolyan semmit. Bármikor véget érhet ez a földi élet, és hogy ha úgy ér véget, hogy mindig mindennek meg akarok felelni, a megfelelési kényszer ural, akkor nagyon rossz életet élek. De én nem úgy élek, hogy meg akarok felelni bárkinek. Ennélfogva, amikor, mondjuk, a műtőbe betoltak, nem volt bennem kérdés, hogy fel fogok épülni” – fogalmazott Gáspár Bea, aki Lékai-Kiss Ramóna kérdésére azt is elmondta, milyen jellegű volt a betegsége.

Volt egy méheltávolító műtétem tavasszal, mert már nagyon kellemetlen tüneteim voltak. A mióma nevű daganat a méhemben elkezdett nagyon-nagyon szaporodni. Még év elején csak kettő volt, aztán márciusban már három, és amikor műtöttek, akkor már öt. A műtőorvosom azt mondta, nagyon bátor nő vagyok, hogy ennyire kitoltam, mert egyébként nagyon nehezen tudta a méhemet eltávolítani. Olyan nagy volt a mióma, mint egy csecsemőfej, és ez befolyásolta az életminőségemet, nagyon. Utána azért elég beteg voltam.

Mint elmondta, a műtét után hat hét ágynyugalmat írtak elő neki, de ő belázasodott és háromszor visszakerült a kórházba. Azóta egészségügyileg minden rendben van vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik