Szórakozás

Noé bárkájára hasonlít a hotel, egyszemélyes ágyak nincsenek is

Van egy olyan szoba, ami tele van játékmedvékkel, igaz, Hongkongig kell menni ezért.

Hongkongban található a világ egyik legfurcsább szállodája, egy Noé bárkájára hasonlító hotel. A Noah’s Ark Hotel and Resort Máván szigetén található. Bár több hasonló hotel is van, ez az első, amelyet teljes értékű másolatként ismertek el – írja a The Sun.

A szálloda egy partra mosott hajónak tűnik, picit bele is nyúlik a vízbe.

A hotel igazából luxusszálló, tele exkluzív szolgáltatásokkal. A vendégek kétágyas vagy duplaágyas szobát választhatnak, egyágyas szobát nem lehet foglalni. Viszont vannak családi szobák és lakosztályok is.

A szállodában hét tematikus szoba található, az egyik egy brit témájú, benne Nagy-Britannia zászlaját idéző ágytakaróval és szőnyeggel, a brit királyi posta, a Royal Mail tipikus postaládájával és rengeteg teddy macival. Van egy „gombaszoba”, amiben különböző gombákkal kapcsolatos játékok és berendezési tárgyak vannak, például egy nagy sátor.

Az „Interstellar Voyage” szobában rakétákkal, különböző bolygókkal és űrhajósokkal tölthetik az időt a vendégek, míg a „Flying Adventure-ben” repülőgépekkel és poggyászokkal. Az üdülőhelyen van egy 4D-s mozi is, ahol a vendégek a saját „bőrükön” érezhetik a bárka verte hullámokat. A hotelben egyébként összesen három étterem közül választhatnak a vendégek.

A Noah’s Ark deluxe kétágyas szobái éjszakánként 74 GBP-tól (nagyjából 35 ezer forint) kezdődnek, két felnőtt esetén, reggelivel együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik