Élet-Stílus

Édesapjának üzent Dér Heni a Sztárbox-meccse után: Remélem, nem a kedvenc filmedet nézted, és azért meglestél engem is

RTL
RTL
Az énekesnő azt mondja, már rég nem akar az apjának bizonyítani.

A Sztárbox ötödik versenynapján Sápi Vivien és Dér Heni csaptak össze női könnyűsúlyban: a meccset négy menet után az influenszer nyerte meg, pontozással.

Mérkőzése után Dér Heni a Blikknek adott interjút, melyben édesapjának is üzent.

Apa, annyit remélek, hogy nem a kedvenc filmedet nézted, néha átkapcsoltál a tévére és azért meglestél engem is. Nagyon sokat dolgoztam magamon mentálisan, hogy higgadt tudjak maradni, összeszedett és a jelenben tudjak maradni, mert nagyon izgultam amiatt, hogy nehogy az legyen, hogy az adrenalintól így elszáll az agyam és se nem látok, se nem hallok, csak megyek, mint egy vadállat és nem hallom a hangokat

– fogalmazott az énekesnő, aki azt is elmondta, már rég nem akar apjának bizonyítani.

A húszas éveimre jellemző volt ez, mert ő fiúgyermeket szeretett volna, nekem pedig a legnagyobb »hibám«, hogy lánynak születtem. Talán ezért lettem fiúsabb. Ez a fiús típus sok esetben vért volt, hogy bebizonyítsam, lányként hat fiúval felérek. Itt is megkaptam ezt. Egyébként már nem vagyok ilyen pasis, csak a boksz kihozta belőlem!

Dér a beszélgetés során hozzátette, a vereség ellenére sem szeretné abbahagyni a bokszot, ugyanis nagyon megszerette ezt a fajta sportot.

Az énekesnő egyébként a minap az Instagram-oldalán is szentelt egy posztot a vasárnapi történésekkel kapcsolatos gondolatainak. Kislánya fotója mellett úgy fogalmazott: talán nem kell megmagyaráznia, miért nem csalódott.

Kapcsolódó
Sápi Vivien nagy győzelme, Kokó mint ringbíró, Árpát püfölő Bárdosi – képeken a Sztárbox ötödik adása
Képeken a Sztárbox ötödik adása, amelyben ismét csattantak nagy pofonok, sőt, egy gálameccsre is jutott idő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik