Szórakozás

Kidobta barátnője a magyar X-Faktor sztárját

A Rocktenors-os Mező Zoltánnak egy harmadik miatt adta ki az útját kedvese. A fiú még nem tette túl magát a szakításon, de szerencsére nincs ideje a fájó múlton rágódnia.

Az X-Faktor második szériájának legviccesebb és életvidámabb csapata szinte hétről-hétre elkeseredett harcot vív a bennmaradásért: három élő show-n belül már másodjára álltak az utolsó két helyen a nézői szavazatok alapján. Azt azonban kevesen tudják, hogy a banda legidősebb tagjának a párbajokon kívül egy fájdalmas szakítás emlékével is meg kell küzdenie.

„Júniusban ért véget egy kétéves kapcsolatom. Gyönyörű, imádnivaló csaj volt, de elhagyott egy másik fiúért. Amikor egyedül vagyok, sokat gondolkodom rajta, hogy mi lehetett a probléma, de szerencsére a sok próba miatt nincs időm ezen rágódni. Nagyon szerettem azt a lányt. Tartjuk még a kapcsolatot, igaz csak nagyon ritkán beszélünk. De jobb is ez így” – mesélte a Hír24-nek letörten a testvérpár idősebbik tagja, Mező Zoltán.

Nem ő azonban az egyetlen, akinek az X-Faktor előtt, illetve alatt véget ért a kapcsolata. Kocsis Tibi az év elején szakított kedvesével négy év után, Gyurcsík Tibi, a tehetségkutató első kiesője pedig nem sokkal a műsor indulása után zárta le nem működő párkapcsolatát. Muri Enikő és kedvese, Gábor szerelme szintén nemrég futott zátonyra közel fél év után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik