Szórakozás

Milliókkal a kezében pózolt az RTL sztárja

Az énekesek elárulták, mire költenék a tehetségkutató győztesének járó 12 millió forintot.

Csak úgy, mint 2010-ben, idén is értékes nyereményekért szálltak harcba az X-Faktor második szériájának versenyzői. A 2011-es show-műsor legjobbjának – a siker, hírnév, csillogás, valamint az álomutazás és a luxusautó mellett – az anyagi biztonságra sem lesz gondja, hiszen a Takarékpont jóvoltából egy éven át havi egymillió forintot utalnak át a bankszámlájára.

Az RTL Klub tehetségkutatójának még versenyben maradt produkciói hétfőn – egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében – kézzel fogható közelségbe kerültek a pénznyereménnyel. Személyesen is megcsodálhatták, és kezükbe vehették a 12 millió forintot, ezzel is ösztönözve őket a minél tökéletesebb szereplése.

Az énekesek – Bagosi Alexa kivételével, aki igazoltan volt távol a rendezvényről – mosolyogva pózoltak a pénzkötegek mellett. Szinte egymással versenyeztek, hogy megérinthessék, és közelről is megcsodálhassák a milliókat, hiszen mint mondták, egyikük sem látott még soha ennyi pénzt egy halomban. (Igaz, a lottóbiztosként dolgozó Kocsis Tibinek már kevésbé kerekedett el a szeme a Szent Istvánt ábrázoló tízezres bankjegyek láttán.)

Természetesen mindannyian eljátszottak már a gondolattal, hogy mire költenék a nyereményt. Egybehangzóan állították, hogy először a családjukon segítenének, majd befizetnének egy utazásra, valamint karrierjük beindulására is áldoznának az álomösszegből. Muri Enikő és Lil C emellett az első havi részletet rögtön jótékony célokra fordítaná: az X-Faktor dívája gyermekekkel és kutyákkal foglalkozó alapítványokat, míg a nigériai származású tánczseni gyermekkórházakat támogatna. Tarány Tamás teljesítené menyasszonya egyik nagy álmát és az esküvőjükön hintóval tennék meg az utat a templomig. A Rocktenors és az Apollo23 pedig közösen osztozkodna a nyeremény egy részén: a fiúk elárulták, még a verseny előtt kötöttek egy megállapodást, mely szerint akármelyikük is nyeri majd a tehetségkutatót, elviszik a másik csapatot Las Vegasba egy közös ünneplésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik