Szórakozás

Annyira részeg volt, hogy véletlenül felvett 5 millió forintnyi kölcsönt

A férfi ráadásul most nincs olyan anyagi helyzetben, hogy a havi törlesztőrészleteket ki tudja fizetni.

Néhány pohár ital után sokszor kicsúszik az ember kezéből az irányítás, olyan dolgokat is megtesz, amilyeneket józanul eszébe sem jutna. Egy férfi nemrég annyira berúgott, hogy olyat tett, aminek következményeit évekig meg fogja szenvedni.

A férfi őszintén, de a nevét elhallgatva mesélt az estéről a Redditen, szúrta ki a Mirror.

Took out a loan for £11k while drunk
byu/Elyt00 inUKPersonalFinance


Szóval egy részeg estén Manchesterben valahogy sikerült 11 ezer font kölcsönt felvennem. Nagyon nem akarom ezt…

– fakadt ki.

A férfi hozzátette, a több mint ötmillió forintnak megfelelő kölcsönt 36 hónapra vette fel, de mire lejár, összesen 13.500 fontot (kb. 6,4 millió forint) kell visszafizetnie, tehát több mint egymillió forintnyi összeggel lesz szegényebb. Havonta körülbelül 370 font (kb. 175 ezer forint) a törlesztőrészlete, de elmondása szerint nincs olyan anyagi helyzetben, hogy kifizesse ezt az összeget.

Mit tennétek, srácok? Most eléggé idiótának érzem magam…

– fordult a felhasználókhoz.

Több százan szóltak hozzá a poszthoz. Sokan azt vélelmezték, hogy ha az eset 14 napon belül történt, akkor még vissza lehet mondani a kölcsönt, de hozzátették, hogy ez bankonként változó lehet. Voltak olyanok, akik azt tanácsolták, fogadja el a dolgot, de próbáljon módosítani a szerződés feltételein, hogy be tudja fizetni a részleteket. De volt egy válasz, ami mindent vitt.

Legyél újra részeg, újra a barátoddal, és megtudod, hogy mit szerettél volna vásárolni a 11 ezer fontért! Ezután viszont feltétlenül fordulj a bankhoz, mivel részegen vásárolni általában rosszat jelent!

A hatalmas adósságba keveredő férfi a Redditen közzétett posztjában nem részletezte, hogy pontosan hogyan vette fel a kölcsönt a bankjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik