Szórakozás

Győzike főállású kondásként dolgozik

Gáspár Győző legyőzte depresszióját, amióta családjával együtt hátat fordított a médiának és ideje nagy részében gazdálkodással foglalkozik.

“Köszönöm szépen, remekül érzem magam! Egyáltalán nem hiányzik a média és a felhajtás, bár tagadhatatlanul imádtam csinálni a show-bizniszt. Most főállású kondásként dolgozom a családi disznótelepen, és minden reggel kora hajnalban már az állatok között vagyok. Ott senki sem bánt, és a sok hülye sem tesz fel ostoba kérdéseket. Tulajdonképpen ennek az életformának köszönhetem azt is, hogy ma már alig kell gyógyszert szednem, mert a depressziómat mintha elfújták volna. A disznók mellett vannak földjeink, így folyamatosan kint vagyunk és dolgozunk” – mesélte az Új Ásznak Győzike.

“Ma már az élelmiszeriparban látom a jövőt, hiszen enni mindig fognak az emberek! Éppen ezért most azon igyekszünk, hogy újabb földterületeket vásároljunk családilag és kiterjesszük a terményeink sorát. Mindemellett hamarosan piacra dobjuk édesanyám csodálatos csalamádéját Marika csalamádéja néven, és az biztos nagy sikert hoz majd. Rájöttem, hogy jobb segédmunkásként szolgálni a családom boldogulását, mint a k*rva médiában harcolni nap nap után. Már egyáltalán nem olvasok bulvárlapokat és a ValóVilágon kívül nem is nézek ilyen jellegű műsorokat” – tette hozzá a Gáspár család feje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik