Élet-Stílus

Az Emily Párizsban új szereplője nem ismeretlen a film világában: apja az európai mozi egyik leghíresebb alkotója

STEPHANIE BRANCHU / NETFLIX
STEPHANIE BRANCHU / NETFLIX
Genevieve megformálója egy francia nepo baby!

Múlt héten kijött a Netflixen az Emily Párizsban 4. évadának második fele, melyben új szereplőként megjelenik Genevieve, akinek útja nagyon hasonlít a főhős Emilyéhez: Amerikából költözött Franciaországba, hogy ott építsen karriert. A Lily Collins által alakított főszereplő ezért eleinte szárnyai alá veszi a fiatal lányt, akivel később rivalizálni kezdenek.

Genevieve-et Thalia Besson játssza, aki Luc Besson, BAFTA- és César-díjas francia filmrendező lánya. Az ő nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Metró, A nagy kékség, a Nikita, a Léon, a profi és Az ötödik elem. A színésznő édesanyja is szakmabeli, Virginie Besson-Silla producerként dolgozik. A házaspárnak összesen három gyereke van.

A 23 éves Thalia Besson netflixes bemutatkozása előtt feltűnt már néhány tévésorozatban és filmben, sőt apja nyomdokaiba lépve már két filmet rendezett is.

Alessandra Benedetti – Corbis / Corbis via Getty Images A Besson-család (jobbról balra: Thalia Besson, Mao Besson, Sateen Besson, Luc Besson, Virginie Besson-Silla)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik