Élet-Stílus

Kajdi Csaba és párja szakítottak: „Amiatt is aggódott, hogy a munkahelyén kiderül a mássága”

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Néhány hónapja még büszkén újságolta, hogy újra sínen a magánélete.

Júniusban még örömmel beszélt arról Kajdi Csaba, hogy újra van valaki az életében, ám párja civil kiléte miatt nem akart posztolni kettejükről a közösségi médiában. A Blikknek most azt mesélte az influenszer, hogy már nincsenek együtt, ennek pedig köze lehet ahhoz, hogy Kajdi ismert ember.

A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson. Az ismertség nem nagyon segít a párkapcsolatokban, és aki azt hiszi, hogy irigylésre méltó dolog, az nagyot téved. Én is szeretek mindennapi életet élni, piacra, boltba járni, de rendre felismernek, amihez én már hozzászoktam és tudom kezelni. Van, akit nagyon zavar, hogy a párja sokat szerepel a nyilvánosság előtt, mások hasznot akarnak húzni belőle. Nálunk az előbbi helyzet állt fönn. Hiába nem posztoltam kettőnkről, a mindennapi életben úton-útfélen szembejött az ismertség ilyen jellegű hátránya, én pedig nem tudok az ellen semmit tenni, ha felismernek, vagy lefotóznak minket

– magyarázta a lapnak Kajdi, aki hozzátette, hogy volt még egy tényező, ami miatt gondokba ütköztek, ez pedig a másság felvállalása. Na nem az ő részéről.

Sokan nem tudnak mit kezdeni ezzel, ő pedig amiatt is aggódott, hogy a munkahelyén kiderül a mássága, mert ezt nem akarta ott megosztani. Nincs ezzel mit tenni, hiszen nem tudok más életet élni, mint amit élek.

Az influenszerrel februárban készítettünk interjút lapunkba:

Kapcsolódó
Kajdi Csaba: Tök jó döntés, ha egy államilag szabályozott tévé engem nem akar
Nem tartja magát sem celebnek, sem influenszernek Kajdi Csaba, aki azt vallja: ő csak „egy szereplő a médiapalettán”. Vele beszélgettünk a modellvilágról, a műsorról műsorra járó celebekről, a kirekesztésről, Brüsszel Jóskáról és Strasbourg Gézáról. És arról, hiányzik-e az életéből egy gyerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik