Szórakozás

Ájulásairól vallott a ValóVilág sztárja – Kicsinálják a furcsa lányt?

Az évzárókon rendszeresen elájult gyerekkorában VV Attila. Minderről tegnap a ValóVilág félévzáró ünnepségén beszélt, ahol szerencsére talpon tudott maradni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ki tudja, mi mindent rejteget még VV Attila múltja. Nemrég kiderült, hogy tinédzserként öngyilkosságot kísérelt meg, de édesanyja szerencsére megmentette az életét. Tegnap pedig felfedte, hogy kisdiákként sokszor rosszul lett. Vélhetően a stressz okozta nála ezt a dolgot, ugyanis mindig az ünnepségeken ájult el.

Azt állítja, miután rájött, hogy így nem kell végigszenvednie az évzárókat, előfordult olyan eset is, amikor már csak színlelte az ájulást.

De nem csak ez derült ki az összeférhetetlen villalakóról a tegnapi nap során. Azt is felfedte szövetségesei előtt, hogy Annamarit szeretné párbajozni küldeni. Megpróbált olyan érveket felsorakoztatni a döntése mellett, hogy azzal a többieket is meggyőzhesse, a furcsa lánynak mennie kell. Azt persze egyelőre nem lehet tudni, hogy Péter, Eszter és Veronika hallgatnak-e Attilára, és Annamarira teszik-e a jelüket, de vasárnap ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik