Szórakozás

Schóbert Lara a tegnapi Sztárboxról: Nem izgalommal, hanem szakmai szemmel néztem

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Már alig várja, hogy ringbe léphessen.

Tegnap került sor a 2024-es Sztárbox első negyeddöntős meccseire. Az összecsapásokat Schóbert Lara is figyelemmel követte a helyszínről, élményeiről a Reggeliben mesélt, hétfő délelőtt.

Az az érdekes – magamon is meglepődtem, hogy én nem izgalommal, hanem szakmai szemmel néztem. Úgy néztem már a meccset, hogy felálltam, mellettem állt Dobrádi Zsolt, az edzőm, és így konkrétan, mintha én lettem volna a ringben, mondtam, hogy most mit ütnék, most ezt ütném. Mert ugye figyeltem az embernek, az ellenfélnek – nyilván, akinek éppen mondjuk nem szurkoltunk – a testét. És akkor mindig mondogattam a Zsoltinak, hogy bal felütés, jobb felütés, bal horog, jobb horog

– magyarázta az influenszer, aki magabiztosan készül a meccsére.

Rengeteget edzettem, tényleg. Úgy gondolom, mindent megtettem ennek érdekében, illetve mentálisan is rengeteget foglalkoztam önmagammal. Nem tudom, mi van velem, de nem félek. Már tegnap ringbe léptem volna, hogyha tehettem volna.

Hozzátette: ha ellenfele, Pap Dorci meg tudja őt verni, tisztességesen oda fog menni hozzá, és gratulál neki a meccsük végén.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik