Élet-Stílus

Különös, aggódó kérést kapott az autójára – eleget tett neki a tiktoker

A férfi azt mondja, fiatalon még tán indokot is adott a cetlizésre, de negyvenéves kora után azt hitte, már megkímélik ezektől.

Ha az autónk szélvédőjén egy papírdarabot találunk, általában csak egy ártalmatlan szórólappal szeretnének minket vásárlásra vagy autónk eladására buzdítani, de időnként egy-egy parkolási bírságba is belefuthatunk vagy egy számunkra ismeretlen embertársunk nekünk szánt üzenetébe. Egy angliai tiktoker sem úszta meg a cetlizést, az incidensről pedig részletesen beszámolt egy videóban.

„Kaptam 18 éves koromban cetliket az autómra? Igen, mert buta helyeken parkoltam. Persze, hogy kaptam. Viszont most negyvenéves vagyok, majdnem negyven, a harmincas éveim végén, ha tudni akarod. És kaptam egy cetlit. Pedig normálisan parkoltam”

idézi Dan Lawrence-től a LadBible.

A tiktoker ezután arról mesélt, egész életében keményen dolgozott, hogy autója legyen, és mikor néhány napra elutazott otthonról, a város egy szép részén parkolt, hiszen büszke a járgányára és örömét leli benne. A férfi tisztességesen fizeti az útadót, és nem látja okát, miért ne parkolhatna közterületen, így hidegzuhanyként érte, mikor a következő sorokat olvasta a szélvédőjére helyezett papírdarabon:

Aggódunk, hogy ilyen hosszan a házunk előtt hagytak egy autót.

Kérem hívja a kettes kapucsengőt, hogy elmagyarázza a terveit és a parkolás okát.

Ha ismerjük, tudunk segíteni. Köszönjük.

Bár szomszédjának üzenete mellőzte az ilyenkor megszokott szitokszavakat, Dan Lawrence szeretett volna utánajárni a dolognak, és azt is lekamerázta, mikor a cetlin megfogalmazott kérésnek eleget téve becsöngetett a megadott házhoz. Az ajtót egy nő nyitotta ki, akit az aggasztott, hogy olyan hosszan parkolt ott a kocsi, és felmerült benne, hogy akár egy autókereskedőé is lehet. Dan Lawrence végül feloldotta az incidenst, és legalább már tudja, hogyha elutazik otthonról, lesz, aki szemmel tartsa a járművét.

@danlawrence I cant believe they put an actual note on my car 😱 pt1 #wtf #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fypage #adult #busybody #driver #tax #weird #right #wrong #help ♬ The Champion - Lux-Inspira

Ajánlott videó

Olvasói sztorik