Élet-Stílus

Pap Dorci: Bennem egyáltalán nincs olyan, hogy én a férfiak kedvéért szeretnék jól kinézni

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Azt mondja, számára mindig az az elsődleges, hogy ő jól érezze magát egy adott sminkben vagy ruhában.

Pap Dorci a Fókusz stábjának adott interjút, melyben arról is beszélt, hogyan dolgozta fel, hogy 18 évesen országos ismertségre tett szert a tévében. Mint mondta, eltartott egy darabig, amíg megszokta a népszerűséggel járó felhajtást, kezdetben pedig nagyon zavarta mindaz, amit olvasott magáról, és amilyen kommenteket kapott. Mostanra viszont bevallása szerint megtanulta kezelni ezeket a dolgokat, ahogyan azt is, hogy jóformán bárhová megy, megállítják egy közös képre vagy néhány szóra.

Ez is furcsa volt nagyon az elején, mert én nem éreztem magam többnek soha bárki másnál attól függetlenül, hogy én szerepeltem a tévében. De megszoktam, és átalakult egy jó érzéssé, hogy örömet tudok okozni az embereknek azzal, hogy csak beszélgetek velük akár pár szót.

A sportoló 5 éve van képernyőn, tévés munkái mellett pedig influenszerként is tevékenykedik. Utóbbival kapcsolatban elmondta, hogy bizonyos munkáiból adódóan vannak alkalmak, amikor ki kell csípnie magát, amit szeret is, noha ritkábban látják így az emberek, hiszen a hétköznapi életében inkább a sportos stílust részesíti előnyben.

Bennem például egyáltalán nincs olyan, hogy én a férfiak kedvéért szeretnék jól kinézni, szépen felöltözni, szépen kisminkelni magam, vagy bármi ilyesmi. Én ezt mindig magamért csináltam, meg nekem mindig az volt a fontos, hogy én jól érezzem magam egy adott sminkben, ruhában, bármiben

– magyarázta Pap, aki hamarosan a Sztárbox ringjében méri majd össze az erejét Schobert Larával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik