Élet-Stílus

Kiakadt a testvérére, mert több száz vendég előtt szoptatott az esküvőjén

A 34 éves férfivel nem sokan értenek egyet, még a szülei is a lánynak adtak igazat.

Egy férfi a Redditen mesélte el, hogy testvére kínos helyzetbe hozta az esküvőjén, amikor a násznép előtt szoptatta két hónapos kislányát – írja a Mirror.

A 34 éves férfi azt írta, örült annak, hogy húga a kisbabájával együtt érkezett élete egyik legszebb napjára, de szerinte tápszert kellett volna hoznia vagy cumisüvegből kellett volna táplálnia a gyerekét.

Az esküvőn 250 vendég vett részt, a 23 éves nő akkor kezdte el szoptatni a babáját, amikor mindenki leült vacsorázni.

A férfi elmondása szerint testvére rendszeresen kínos helyzetekbe hozza, a nő akkor is szoptat, ha látogatókat fogadnak vagy ők mennek vendégségbe szüleikhez, de előfordult már, hogy a parkban egy padon vagy egy étteremben állt neki etetni a kicsit.

Szoptat. Mindenhol. Soha nem beszéltem róla, mert tudom, hogy mérges lesz, és megsértődik, de amikor ezt megcsinálta az esküvőmön, elvesztettem a hidegvéremet!

– közölte a férfi.

A férfi elmondta, megkérte a testvérét, hogy hagyja abba a szoptatást, a nő azonban hajthatatlan volt, azt válaszolta, hogy így érzi jól magát, és ha a babának egy esküvőn kell megkapnia a tejet, akkor ő nem fogja máskor megetetni.

A férfi újdonsült felesége megparancsolta neki, hogy kérjen bocsánatot nővérétől, emlékeztetve arra, hogy a szoptatás az élet természetes velejárója, és a szüleik is a testvére mellé álltak.

A kommentelők is inkább szoptatáspártiak voltak.

Mindenki ehet, kivéve a két hónapost, mert te kényelmetlenül érzed magad?

– írta egyikük.

11 évvel vagy idősebb mégis éretlenebb vagy

– közölte egy másik felhasználó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik