Belföld

„Élőben nem volt olyan bátor, mint a Facebook kommentekben” – összefutott Magyar Péter és Pócs János

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A jászberényi Csángó Fesztiválon futott össze a térség fideszes országgyűlési képviselője, Pócs János a legnagyobb ellenzéki párt elnökével, Magyar Péterrel.

A találkozásról mindketten beszámoltak a maguk Facebook-oldalán. Pócs azt írta, épp a fesztiválon sétált a feleségével, amikor a Tisza Párt vezetője „a testőreivel utánam kiabált, hogy álljak meg”. Az esetről egy felvételt is közzétett, ám ezen csak Pócs hangja hallatszik, amint közli Magyarral, hogy „ide szórakozni jönnek az emberek”, majd azt tanácsolja, „hozzál még testőrt magaddal, kettőt!”, és faképnél hagyja.

Magyar azt írta, csodás találkozása volt „a Jászság rettegett fideszes földesurával, Pócs Jánossal, aki a roma alkalmazottját viccből kazánba zárta, fiatalkorú lányoknak kínált pálinkát, majd tett a kinézetükre megjegyzést”. Elmondta azt is, hogy „a képviselő úr volt az, aki a fideszes gyerekrugdosó karateedzőről azt mondta, hogy volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”.

Képviselő » úr« elegáns volt, mint a Cosa Nostra vezetői, de élőben nem volt olyan bátor, mint a Facebook kommentekben

– írta Magyar, majd a posztja alatti kommentekben felrótta Pócsnak, hogy olyan videót rakott ki a találkozóról, amin csak az ő hangja hallatszik, illetőleg, hogy letiltotta a Facebookról.

Jászapáti lesz az első település, amelynek Tisza Párt által támogatott polgármestere lesz: Illés Gergő a jászsági fideszes parlamenti képviselő fiát, ifjabb Pócs Jánost győzte le.

Kapcsolódó
Zsuzsika néni és Magyar Péter is segítette a győzelemben Jászapáti új polgármesterét
Jászapáti az első település, amelynek a Tisza Párt által támogatott polgármestere lesz. A független Illés Gergő 14 év után, közgyűlési többség nélkül váltja a Fideszt a település élén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik