Szórakozás

Rippelék is Rubint Rékára esküsznek

Vivinek Schobert Norbi a példaképe, Feri éppen ezért titokban megszervezte, hogy szerelméhez bekopogtasson a bálvány.

Rubint Réka már a finisben van, de még mindig tornázik, hetente kétszer kő kemény edzést is tart a rajongóinak. A fitness lady nőgyógyásza azt tanácsolta neki, hogy addig mozogjon és úgy, ahogy jól esik neki. Réka nem csak fizikálisan, lelkileg is edzett, hiszen az állítólagos megszállottsága miatt – amit ő pusztán a sport szeretetének hív – sokan megszólják.

Schobert Norbi felesége az első terhességekor, az ötödik hónapban is ugyanúgy edzett, mint előtte, a második baba érkezése előtt pár héttel pedig még férjével közösen ugrált a színpadon. Pontosan tudja, hogy mit szabad és mit nem, a testének minden rezdülésére odafigyel.

Réka eddig öt kilót hízott, Vivi most, hat hónapos kismamaként 3,5-nél tart, köszönhetően a fitness lady DVD-kazettáinak, melyekre heti négy alkalommal edz. A kis pocaklakó már nem csak Feriék hangját, hanem Rékáét is jól ismeri, hiszen Vivi teljes hangerőn hallgatja az instrukciókat. Mindketten bomba formában vannak és persze az apukák fejére is odakoppintanak, hogy ők se hagyják el magukat a kilenc hónap alatt.

AJÁNLOTT LINK:

Együtt izzadnak a pocakos sztárkismamák (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik