Szórakozás

Rubint Réka szülés előtt még gyorsan bikinire vetkőzött

A bombaformában lévő mindenórás kismama az egyik legnagyobb közösségi oldalon mutatta meg tökéletes alakját.

A fitneszguru, Schobert Norbert felesége bármelyik pillanatban világra hozhatja kisfiát, ezért a család úgy döntött, mielőtt még késő lenne, megörökíti az anyaság csodáját, sőt az ismerősökkel és a rajongókkal is megosztja a végeredményt a Facebookon. A fürdőruhás képek láttán vitathatatlan, hogy Réka alakja most is tökéletes, és kizárólag a hasára hízott.

„Vasárnap este egy rendkívül hangulatos báli meghívásnak tettünk eleget. Norbi arra kért – mielőtt felvettem volna az estélyi ruhát-, hogy örökítsük meg az “utolsó” napokat fürdőruhában, hiszen nem biztos, hogy lesz még erre lehetőség. Ezt a formát 38 hetes kismamaként az update rendszernek és a rendszeres testmozgásnak köszönhetem” – írta üzenőfalán a fitnesslady.

Rubint Réka – bár kezdetben sok támadás érte – soha nem titkolta, terhessége alatt sem változtatott életmódján, továbbra is megtartja edzéseit, igaz könnyített tempóban, és csak klinikailag tesztelt Norbi Update ételeket fogyaszt. Ezért talán nem is meglepő, hogy Réka szinte csak a pocaklakó súlyát szedte fel magára harmadik terhessége alatt.

A házaspár március elejére várja az újabb trónörököst, aki már biztosan kisfiú lesz, és a Zalán nevet kapja majd.

AJÁNLOTT LINK:

Rubint Réka Facebook-oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik