Szórakozás

Őszintén meséltek drámájukról Rippelék

A házaspár eddig hallgatott, most azonban a Fókusz Pluszban kamera elé álltak és részletesen beszámoltak kálváriájukról.

A kívülállók nem vettek észre semmit, pedig Rippel Ferenc feleségével hosszú ideje emberfeletti küzdelmet vív. Vivien petefészkében két évvel ezelőtt fedezték fel a rosszindulatú daganatot. Az orvosok nem biztatták: azt mondták gyerekre már biztosan ne számítson, sőt, örüljön, ha egyáltalán az ő életét sikerül majd megmenteni. A szerelmespár hihetetlen akaraterővel csinálta végig a procedúrát: eltávolító műtét, majd kemoterápia következett. Hogy túlélte a betegséget, önmagában is elég lenne, a házasoknak azonban ennél nagyobb hírük is van: Vivien öt hónapos terhes.

Dr. Vereczkey Attila meddőségi specialista volt ugyanis az egyetlen, aki elvállalta Feriék kezelését a sikeres gyermekáldás reményében. Mivel Viviennek kivették a petefészkét, életképes petesejtet nem tudott adni. Ekkor jött az újabb csavar a történetben: a fiatal lány nagynénje felajánlotta sajátjait Feri hímivarsejtjeihez. A kétgyermekes anyukának egy közjegyzőnél is le kellett mondania kiemelt petesejtjeiről, sőt a férjével együtt még egy pszichiáterhez is el kellett mennie.

Két embriót ültettek vissza Vivien méhébe, abból egy most ott rugdalózik a 21 éves lány pocakjában. Vivien a kockázatok ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy ő maga hordja ki a gyerekét. A kis Rippelről pedig annyit már biztosan tudni, hogy júniusban érkezik majd és kisfiú lesz.

AJÁNLOTT LINKEK:

Drámai beszámoló Rippelék küzdelméről (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik