Élet-Stílus

Gina Gershon majdnem eltörte Tom Cruise orrát a Koktél forgatásán egy szexjelenetnél

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Még a nyolcvanas évek végén készült ez a korai Cruise-mozi.

1988-ban jelent meg a Koktél című film, az abból tanult életbölcsességekből pedig cikket is írtunk az alkotás 30. évfordulójára.

Gina Gershon, a film egyik szereplője mesélt a Koktél forgatásáról a napokban. Elmondta például, hogy Tom Cruise a munkálatok megkezdése előtt nősült meg, és felesége, Mimi Rogers ha kellett, ha nem, ott volt a forgatáson, és figyelte a színész minden lépését.

De így is csókolóztunk, amennyit csak tudtunk. Minden jelenetben az volt a kérdés, hogy »Na, most csókolózzunk a jelenetben? A válasz meg az volt, ó, persze, csókolóznunk kellene!« Ez volt életem első szerelmes jelenete.

Cruise úriember volt Gershon elmondása alapján, utóbbi egy szerelmi jelenet forgatásakor azonban majdnem eltörte kollégája orrát.

Tom a takaró alatt volt, de szóltam neki előre, hogy nagyon csikis vagyok. Mondtam neki, soha többé ne csinálja azt, amit csinált, de csak valami reakciót akart kiváltani belőlem. A hasamhoz nyúlt, én mg orrba térdeltem. Lefagytam, hogy most törtem el Tom Cruise orrát. De megnyugtatott, hogy ő hibázott, és sűrű elnézéseket kért.

Kapcsolódó
Harminc dolog, amit a harmincéves Koktélból tanultunk meg az életről
A Koktél minden idők legjobb koktélos filmje. Ma már kevesebbet emlegetik, pedig az életre nevel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik