Belföld

Terrorizálta, verte, megharapta a családtagjait, egyiküknek azért törte el a bordáit, mert az nem ment el a boltba

Az élettársát, a nevelőapját, a nagybátyját, és az édesanyja párját is megverte egy fiatal férfi Marcaliban. A Marcali Járási Ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a kapcsolati erőszakkal és többrendbeli súlyos testi sértéssel vádolt férfire.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a húszas éveiben járó férfi 2022 márciusától kezdődően többször is megverte ittasan a párját a féltékenysége miatt, vagy ha a nő olyasmit posztolt, ami nem tetszett neki. Ilyenkor ütötte, megrúgta a nőt, de olyan is előfordult, hogy megharapta, vagy nekilökte az üvegablaknak. Amikor a nő egy másik városba akart menekülni előle, akkor a férfi utánament, és rátámadt más járókelők előtt.

A férfi ezen túlmenően egy veszekedés során több ütéssel eltörte édesanyja párjának az orrát, a nevelőapjának pedig azért okozott többszörös bordatöréssel járó sérüléseket, mert az a kérése ellenére sem volt hajlandó boltba menni.

– közölte az ügyészség.

A férfi tavaly novemberben a nagybátyjára is rátámadt egy rézcsővel. A nyomozók ezt követően őrizetbe vették a családját terrorizáló férfit, majd a bíróság letartóztatta. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik