Élet-Stílus

Shane Tusup az esküvőjéről: Ez az esemény a menyasszony nagy napja, minden úgy lesz, ahogy ő szeretné

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Az edzőnek nincsenek konkrét elképzelései a menyegzővel kapcsolatban.

Shane Tusup tavaly ősszel jegyezte el párját, Nagy Viktória Zoét, majd nem sokkal később azt is bejelentették, hogy gyerekük lesz. Aurora Ann nevű kislányuk májusban született meg, így az esküvő megszervezése a háttérbe szorult. Az edző és fitneszbajnok szerelme a Blikknek meséltek terveikről.

Még nem esküdtünk meg, de gyakran szóba szokott kerülni a téma. Még nincs konkrét időpont, illetve pontos elképzelések sem. Azt gondolom, ez az esemény a menyasszony nagy napja, így minden úgy lesz, ahogy a párom szeretné

– mondta el Tusup, majd menyasszonya átvette tőle a szót:

Én erre mindig azt szoktam mondani, mind a kettőnk nagy napja lesz. Hogy hol lesz, mi lesz a tökéletes helyszín, még nem biztos. Ha elkezdjük szervezni, azt gondolom, hamar kikristályosodik. Most még a kislányunk érkezése körüli rózsaszín ködben vagyunk, ő a legfontosabb. Akkor szeretnénk összeházasodni, amikor már ő is kicsit nagyobb lesz, mert neki is szánnánk szerepet, talán hozhatná nekünk a gyűrűket vagy szórhatná a rózsaszirmokat.

Tusup lánya érkezéséről úgy nyilatkozott, „elképesztő ez az érzés, igazán álomszerű”.

A kislányunk megszépíti a mindennapjainkat, ha csak rám mosolyog, minden probléma elszáll. Egyre többet reagál a dolgokra, ezáltal egyre többet kommunikálunk, jobban kötődünk egymáshoz. Nagyon jó baba, éjszaka nem igazán kel fel, de ha csak megmoccan, azonnal felriadok én is. Az anyukája is csodálatos, Viktória mindent kézben tart és könnyedén veszi az egészet. A tökéletes anyuka!

Szarvas Andi is esküvőszervezés előtt áll, az ő terveiről itt írtunk:

Kapcsolódó
Szarvas Andi az esküvőjéről: Nagyon sokba kerül, és nem tudom, hogy megéri-e
Hajlik afelé, hogy külföldön esküdjön meg, mert szerinte az jobban megéri anyagilag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik