Élet-Stílus

Sokan azt gondolják, hogy egy nagyinak nincs joga meztelenül a kertben bóklásznia

Az 58 éves nő önbizalma megnőtt, mióta ruha nélkül ápolja a kertjét.

Carron Burley és férje, Ray Clough Sheffield külvárosában élnek négy hálószobás házukban, amihez egy nagy kert is tartozik. Az 58 éves nő szenvedélye a kertészkedés, amit nyáron, a legnagyobb melegben is űz – írja a Sun.

Ahogy hétágra süt a nap, ledobja a ruháit, és indul is metszeni vagy füvet nyírni. A szomszédok azonban nem annyira díjazzák ezt, Burley elmondása szerint „sokkolja” őket a meztelenkedés, de ő nem akar változtatni, mert szerinte ő és a kertje is mesésen néz ki.

Szeretem ápolni a növényeimet, és szeretem a napsugarat a testem minden részén.

– mondta a nő, aki hozzátette, tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy egy nagyinak nincs joga meztelenül a kertben bóklásznia, de nem foglalkozik ezzel.

Burley heti legalább 16 órát tölt kertészkedéssel, szerinte ez jót tesz a testének és a lelkének, szépen lebarnul és magabiztosabbá is válik.

Nem csak kertészkedni, kirándulni is szeret ruha nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carron Burley (@carronburley) által megosztott bejegyzés


A nőnek sokáig eszébe sem jutott, hogy ruha nélkül ügyködjön a kertben, 2018-ban azonban egy barátja javasolta neki, hogy vegyen részt a nemzetközi Meztelen Kertészkedés Világnapján, ami akkora hatással volt rá, hogy a ruha nélküli hobbi azóta is része az életének. Az elmúlt években megnőtt az önbizalma, felszabadultabbnak érzi magát, mint valaha.

A szomszédok és az arra járók közül viszont nem mindenki rajong a meztelenkedésért, előfordult, hogy idegenek szóltak rá, hogy vegyen már fel valamit, de az ő véleményük sem érdekli.  Burley-nek vannak más problémái, például többször sikerült a futárokat zavarba hoznia, amikor a kézbesítés során meglátták a meztelen nőt, de előfordult, hogy a bogarak megcsípték a mellét, és olyan is történt, hogy leégett a feneke, miközben hajolgatott.

Megszenvedtem a kertemért!

– mondta, hozzátéve, hogy ma már ügyel rá, hogy mindig legyen nála naptej.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik