Kultúra

Látványos Disney szökőkút-show érkezik a Margitszigetre

Disney
Disney
Mesés produkció várja az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt július 19. és augusztus 24. között, minden péntek és szombat este.

Walt Disney egyszer azt mondta, „egy jó történet olyan, mint egy utazás, messzi tájakra viszi a hallgatóit”. Gyermekkorunk kedves történetei most vízpárán elevenednek meg a Margitszigeten.

A világhírű történetmesélőnek köszönhetően gyerekek és felnőttek milliói ismerhették meg ezeket a varázslatos históriákat, amelyeket aligha kell bemutatni bárkinek. Olyan ikonikus alkotások fűződnek Walt Disney nevéhez, mint az Aladdin, A kis hableány, Az oroszlánkirály vagy a Jégvarázs. Ezek a filmek nemcsak szórakoztatják a nézőket, hanem alapvető értékeket és tanulságokat is közvetítenek, mint például a bátorság, a szeretet és a kitartás fontosságát.

Disney

Az elmúlt 100 év során megannyi klasszikus történetet, régi korok legendáit és távoli vidékek meséit hozták el ezek a rajzfilmek a gyerekek számára is élvezhető és befogadható formában, az Egyenlítőn innen és túl. Dalaik pedig mélyen beleivódtak a kultúránkba, sokan kívülről tudják még felnőttfejjel is a dalszövegeket, emlékeztetve bennünket a mesék világának szépségeire és a bennük rejlő varázslatra.

A Disney idén nyáron egy különleges szökőkút műsorral örvendezteti meg a közönséget, kicsiket és nagyokat egyaránt elrepítve egy kalandokkal, varázslattal és felejthetetlen hősökkel teli világába. Az ingyenesen látogatható látványos, fény- és vízjátékkal tarkított szökőkút-show garantáltan hatalmas élményt szerez a gyerekeknek, míg a felnőtteket visszaröpíti a mesék varázslatos világába.

A Disney „Történetek nyara” című zenés szökőkút-show 2024. július 19-től augusztus 24-ig minden pénteken és szombaton, este 21:15-től ingyenesen megtekinthető Budapesten, a Margitszigeti Zenélő Szökőkútnál.

Disney

Ajánlott videó

Olvasói sztorik