Kultúra

Hihetetlen, de igaz: Robert Downey Jr. főgonoszként tér vissza a Marvel filmekbe

Jesse Grant / Getty Images / Disney
Jesse Grant / Getty Images / Disney

Robert Downey Jr. valóságos közönségkedvenccé vált, miután több mint egy évtizeden át játszotta Vasembert a Marveles Filmes Univerzumban. A színész legutóbbi interjúiban azt mondta, hajlandó visszatérni a képregényfilmekbe, ám a rajongók azt feltételezték, hogy ez Vasember/Tony Stark szerepében történik majd meg.

A San Diegóban zajló Comic-Con eseményen azonban a rajongók legnagyobb meglepetésére kiderült, hogy a képregények egyik legismertebb főgonoszának, Fátum Doktor szerepében tér vissza a már Oscar-díjas színész, írja a Variety.

Victor von Doom szerepét a soron következő Bosszúállók filmben ölti majd magára először, amely a jelenlegi állás szerint 2026-ban május 1-jén kerül a mozikba Avengers – Doomsday (Bosszúállók: Ítéletnap) címmel.

A filmet a Végtelen háború és a Végjáték rendezői, Joe és Anthony Russo rendezik majd. A rendezőpáros két új Bosszúállók-filmet irányít: melyek közül a második az Avengers: Secret Wars (Bosszúállók: Titkos háborúk) címet kapta.

Az ötödik Bosszúállók filmet eredetileg Kang és variánsai köré építették volna fel, ám a karaktert megformáló Jonathan Majorst testi sértéssel és zaklatással vádolták meg, melynek eredményeként teljesen kikerült a pixisből.

Kapcsolódó
Látványos drónshow mutatta be a Marvel filmuniverzum új rosszfiúját
Galactus a jövőre érkező Fantasztikus Négyesben tűnik majd fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik